hoe krijg ik mijn werk op de website en instagram?

Simpel! Stuur een dm of mail met de foto van wat je wil verkopen met daarbij de volgende informatie; titel, afmeting, materiaal, techniek, prijs. Dan gaan wij als vakkenvullers aan de slag en heb je binnen een mum van tijd een plekje op onze marktplaats.


Moet ik betalen om mijn werk op joost mag het kopen te zetten?

Nee, dit is helemaal gratis.
Wij zetten het online en verder ben jij zelf verantwoordelijk de verkoop en het versturen ervan. We willen een plek creëren waarin het makkelijk is elkaar te benaderen voor bijvoorbeeld vragen over de techniek of om samen te werken. En we het maken stimuleren door de mogelijkheid om het te verkopen.


Waar moet mijn werk aan voldoen?

Het leuke bij joost mag het kopen is dat het van alles mag zijn, joost mag het weten wat het wordt. De enige voorwaarde is dat jij het hebt gemaakt. Wil je bijvoorbeeld laten zien dat je naast grafisch ontwerpen heerlijke taart bakt dat kan!
Of dat je naast keramiek ook veel bezig bent met schrijven van boeken. Voor alles is een plek.

Wie regelt het verkopen en versturen van mijn werk?

Voor de verkoop en eventuele afspraken voor versturen of ophalen is de maker zelf verantwoordelijk. Zo heb je zelf alles in de hand. Stel je wilt je werk ruilen of liever cadeau doen. Het is helemaal aan jou. 


Ik wil een werk kopen maar ik heb geen instagram, hoe bericht ik de maker?

Stuur ons een mailtje (joost@joostmaghetkopen.nl)
met daarin de naam van de maker. Dan zorgen wij voor dat u in contact komt met de maker.

Hoe stuur ik een dm?

Als je via de ik wil het kopen knop op de instagram van de maker bent beland klik je op (chat)bericht sturen. Staat dit niet in het scherm? Klik dan eerst op volgen waarna de knop verandert in (chat)bericht sturen.

Lukt dit niet Stuur ons een email met daarin de naam van de maker waarmee u in contact wilt komen, dan zorgen wij dat deze link wordt gemaakt.

Ik vind de prijs te hoog, kun je ook een bod doen?

Wij stellen voor dat u dit met de maker bespreekt. De maker is namelijk zelf verantwoordelijk voor de verkoop. Maar wij zeggen wel niet geschoten is altijd mis, misschien is er wel een andere mogelijkheid, of een ander werk wat wel naar uw budget is.